Hög kurs kvalitet

Vi har hunnit med en Hinni kurs till. Det var en repris på feel good helgen mkt fina hästar och goa ryttare. Stämningen var på topp. Vi har fått många nya kursdeltagare och det har blivit ett himla härligt gäng.På Lördags kvällen hade vi en 3 rätter middag för de som ville ha lite extra socialt utöver läktar "mys" under ullplädar för kallt var det.
Nu till helgen kommer nästa super tränare Sissel Tveten och vi har planerat in clinic och fråge stund utöver ridningen som blir intensiv. Rid hus spegeln ny putsad så den skiner (på beställning av Sissel) Jag måste erkänna att det är bra att kunna se sej själv och hästen.
Sedan har Atli hört av sej och vill komma på besök den 22-23 Feb. Han håller då privat lektioner för intresserad elever. Är du intresserad så slå en signal. Känner mej mkt nöjd med att kunna erbjuda så hög nivå på instruktörerna. De tar fram det besta ur ekipagen och bygger upp från grunden. De leder en vidare till nästa nivå och man blir så himla inspirerad att arbeta vidare.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0