Falur avkommerna växer

Idag var jag på besök hos Anna Funni som arbetar med några av mina unghästar. Det känns speciellt att få se sina små och nu under ryttare.De har utvecklas bra och jag är mkt nöjd med alla damer dvs tränare och hästar. De såg mkt lovande ut. Blir nog en tur snart igen.
Monadis svart med stjärn och snopp. Freya röd med ljusman.

Feel Good helg på Vrågården

Vi har haft Hinni kurs här 12-13 Jani. Det var en otroligt härlig kurs där alla gick om kring med ett leende på läpparna och ett stort smile när de kom ut från ridhuset. Hinni har en otrolig förmåga att plocka fram det bästa ur häst och ryttare. Sedan var det också ett mkt härligt kurs gäng som skapade en god stämning. Som vanligt går tiden rasande fort när man har roligt och trevligt. Det var många fina hästar och goa ryttare. Sedan var det 2st Falur avkommeer med sina nya ägare. Super fina och duktiga det värmer mitt hjärta lite extra. Själv blev jag både nöjd och förvånad när jag fick prova pass läggning på min fina Falur avkomma Fröydis :) Nu har man fyllt på inspisation och känner sej motiverad.
Tyvärr inga foton på det men det blir ( På bild Strakur fra Holtesmoen och Ann-mari Harju)

Alla ä'r vi barn i början

Äntligen har jag börjat försöka få igång gårdens blogg. Ska försöka ha lite jämn rapport vad som sker.
Till helgen kommer Hinni och håller kurs.Den är propp full ,vilket är skoj.Nya och tidigare bekanta kurs deltagare.Vi får oxå besök av Karin Åbergs rullande hästbutik på Lördag med möjligheter att shoppa och prova sadlar. Det kommer att bli en toppen helg. Vill man bara komma och fylla på med inspiration,massa häst prat i vänners/lika sinnades sällskap så är man varmt välkommen
 

Vårens kurser


Planerade kurser i vår för Sissel Tveten:
16-17 februari
23-24 mars
13-14 april
11-12 maj


Planerade kurser i vår för Hinni Sigurdsson:
12-13 januari
2-3 februari
Besök vår hemsida för mer info:
www.vragarden.com
RSS 2.0