Falur är där han hör hemma !

Jag och Falur Gjorde det :) Vi red in oss i A-klass ,femgång. Han har hela tiden haft kapaciteten men det är ju tanten på ryggen som måste sköta sej. Sedan jag började rida femgång så har vägen varit krokig och brokig. Allt måste klaffa annars åker man lätt ner i källaren. Nu när vi kvalade in var han lite ojämn och okoncentrerad (till och med jag kände brunst lukten) men alla gångarter var där och vipps så satt det. Själv var jag nöjd med passen och läggningarna men trodde inte att vi skulle ta oss till A klass. Vi har haft det som ett delmål i vår träning . För mej är det viktigt att träna mot mål för att skapa motivation speciellt under den mörka vinter tiden.

Ännu en 1 Klass avkomma efter Falur..

Hrafnkatla fra Vaerås No2007217372 blev visad i Herninge 2 Maj. Ägare Halfdan Jonsson. Hon fick 8,28 ext och 8,27 rid.Det blev 8,27 samlat.
Som planerna ser ut för året kommer Monadis till en sen visning i Sverige och Stian kommer visa sin Laufa igen i Norge. Det blir både skoj och spännande att följa Falur barnen som gör så BRA.Falur fra Blesastödum bevisar verkligen sitt avelsvärde med sina fantastiska avkommer.
RSS 2.0