Falur annons

Har nu arbetat med annons på Falur och fått hjälp av Emma som jag varmt kan rekommendera. Hon är hjärnan bakom min hemsida. Bilderna är mestadels mina egna. Hoppas ni gillar annonsen och blir sugna att bruka denna fantastiska hingst. Holmfridur på Blesastödum sa när hon fick se avkommerna att du får aldrig sämre gång, snarare bättre än det sto du brukar. Nu har jag ju fått endel själv och kan bara nöjt säga att han bara höjt kvaliteten. Han ger mkt gång med rumsliga rörelser och trygga avkommer som är mkt lätt tämta och enkla att gångsätta.

Hög kurs kvalitet

Vi har hunnit med en Hinni kurs till. Det var en repris på feel good helgen mkt fina hästar och goa ryttare. Stämningen var på topp. Vi har fått många nya kursdeltagare och det har blivit ett himla härligt gäng.På Lördags kvällen hade vi en 3 rätter middag för de som ville ha lite extra socialt utöver läktar "mys" under ullplädar för kallt var det.
Nu till helgen kommer nästa super tränare Sissel Tveten och vi har planerat in clinic och fråge stund utöver ridningen som blir intensiv. Rid hus spegeln ny putsad så den skiner (på beställning av Sissel) Jag måste erkänna att det är bra att kunna se sej själv och hästen.
Sedan har Atli hört av sej och vill komma på besök den 22-23 Feb. Han håller då privat lektioner för intresserad elever. Är du intresserad så slå en signal. Känner mej mkt nöjd med att kunna erbjuda så hög nivå på instruktörerna. De tar fram det besta ur ekipagen och bygger upp från grunden. De leder en vidare till nästa nivå och man blir så himla inspirerad att arbeta vidare.
RSS 2.0